Povabilo pokrovitelja k sodelovanju

Spoštovani,
 
Košarka oz. sam šport kot tak, je odličen prostor za učinkovito promocijo podjetja. Poleg same promocije pa je podjetje, ki vlaga v šport – predvsem v šport mladih, katere tako odmaknemo iz ulic ali izpred pretiranega »lenarjenja« pred televizijo, računalnikom, … - deležno med ljudmi tudi statusa »družbeno odgovornega podjetja«.
 
Klub vodi relativno mlad kader, vsi veliki ljubitelji košarke, zato je tudi v središču delovanja kluba delo z mladimi do 24 leta, torej nekako do konca študija, z močnim poudarkom na vzgoji najmlajših preko košarkarske šole v selekcije, selekcij ob prehodu otrok v srednjo šolo in kasneje v svet odraslih.
 
Za »drugačen« klub, posebna tekmovanja, široko bazo, turnirje v tujini in enotno opremo pa manjka tista pika na i - delujemo transparentno, klub vodimo (do nadaljnjega) ljubiteljsko »volontersko«, a na profesionalnih načelih, pri čemer bomo kar direktni.
 
Za ta preskok bomo potrebovali tudi nekaj svežih sponzorskih in donatorskih sredstev in zato se sedaj obračamo tudi na vas. Verjamemo, da nam bo s pravimi partnerji to uspelo.
 
Trenutno smo privabili že preko deset donatorjev/sponzorjev in verjamemo, da bo naš program prepričal tudi vas.
 
Z dodatnimi vloženimi sredstvi pa bi lahko nudili še boljše pogoje dela, vse za to, da se bodo še bolj razvijali, tako intelektualno, kot tudi športno (beri košarkarsko).
 
V klubu se zavedamo trenutnih razmer na samem trgu, zato se z vsemi močmi trudimo, da v sodelovanju z vsakim našim partnerjem dosegamo maksimalni učinek vloženih sredstev.
 
Več o samem klubu si lahko preberete tu, na naši internet strani pod zavihkom "O KLUBU - > VODSTVO"  , bi pa se sedaj osredotočil predvsem na eno vprašanje.

Zakaj sponzorirati / donirati
KK Ljubljana?
 
- zato, ker je podpiranje družbenih, v tem primeru športnih dejavnosti dokaz, da ne le delujete v okolju, ampak z njim tudi živite, dihate;
 
 
- zato, ker ima košarka v Ljubljani in Sloveniji nasploh bogato, uspešno in dolgo tradicijo;
 
 
- zato, ker želi KK Ljubljana tudi v prihodnje vse sile usmerjati v delo z mladimi, v njihov razvoj in jih vzgajati tako intelektualno, kot tudi športno;
 
 
- zato, ker je KK Ljubljana klub, v katerem se s košarko ukvarja preko 300 otrok;
 
 
- zato, ker je KK Ljubljana perspektiven in dobro organiziran in želi postajati vsako leto vse boljši, tako organizacijsko, kot seveda tudi tekmovalno.
 
 
Prepričani smo, da lahko v prihodnje skupaj zmagujemo, še prej pa definiramo moč in obseg skupnega sodelovanja.

Uspehov pa se bomo (po)veselili skupaj.Ponudba za pokroviteljstvo


 

GENERALNI SPONZOR KLUBA

Cena: 20.000 EUR
oz. po dogovoru


sprememba imena – doda se ime sponzorja – članske ekipe kluba in s tem pojavljanje na teletekstu RTV SLO, v dnevnih časopisih,internet straneh in na uradni strani KZS-ja

sprememba imena - doda se ime sponzorja - ekipe / vseh ekip  mladinskega pogona in s tem pojavljanje na internet straneh in na uradni strani KZS-ja

velik logotip na spletni strani www.kkljubljana.si s povezavo na vašo domačo stran – dodatno, večje, reklamiranje vašega podjetja na naši internet strani

logotip na ogrevalnih majicah in dresih vseh selekcij kluba

reklamni prostor na vseh domačih prireditvah vseh selekcij kluba

oglaševanje družbe v vseh tiskanih publikacijah, e-mesečniku,internetu in na dopisih kluba.

 

GENERALNI SPONZOR ČLANSKE SELEKCIJE

Cena: 15.000 EUR
oz. po dogovoru


sprememba imena – doda se ime sponzorja članske ekipe klubain s tem pojavljanje na teletekstu RTV SLO, v dnevnih časopisih,   internet straneh in na uradni strani KZS-ja

logotip na spletni strani www.kkljubljana.si s povezavo na  vašo domačo stran

veliki logotip na ogrevalnih majicah in dresih članske ekipe kluba

reklamni prostor na vseh domačih prireditvah članske ekipe kluba

oglaševanje družbe v vseh tiskanih publikacijah, e-mesečniku,  internetu in na dopisih kluba.

GENERALNI SPONZOR KLUBA

Cena: 8.000 EUR
oz. po dogovoru

- sprememba imena - doda se ime sponzorja -ekipe / vseh ekipmladinskega pogona in s tem pojavljanje na internet straneh in na uradni strani KZS-ja;

- logotip na spletni strani www.kkljubljana.si s povezavo na

  vašo domačo stran;

- logotip na ogrevalnih majicah in dresih posamezne ekipe / vseh 

  ekip mladinskega pogona kluba;

- reklamni prostor na vseh domačih prireditvah posamezne ekipe / 

  vseh ekip mladinskega pogona kluba;

- oglaševanje družbe v vseh tiskanih publikacijah, e-mesečniku,

  internetu in na dopisih kluba.

SPONZOR 

 

- logotip na spletni strani www.kkljubljana.si s povezavo na 

  vašo domačo stran;

- logotip na ogrevalnih majicah vseh ekip mlajših selekcij kluba;

- oglaševanje družbe v vseh tiskanih publikacijah, e-mesečniku,

  internetu in na dopisih kluba.


Postani donator

Spoštovani ljubitelji košarke, starši, prijatelji, znanci, podporniki kluba,

     z velikim veseljem sporočamo, da je našemu klubu KK Ljubljana od septembra 2012 dodeljen status društva, ki deluje v javnem interesu na področju športa, kar pomeni, da lahko klubu namenite 0,5% svoje letno odmerjene dohodnine.

     Zato se na Vas obračamo s prošnjo, da ta del dohodnine namenite prav našemu klubu, KK Ljubljana.
 
     Še posebej v teh zahtevnih časih je vsak evro za klub, za izvajanje letnega programa aktivnosti, zelo dobrodošel. Tovrstna oblika vašega prispevka je na voljo skoraj vsakomur, z le malo dobre volje, nadvse diskretna in zelo neposredna predvsem pa brez dodatne obremenitve vašega družinskega proračuna. V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini lahko namreč vsi davčni zavezanci izrazimo zahtevo, da 0,5 % dohodnine od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, namenimo za financiranje splošno koristnih namenov, med drugim torej tudi za financiranje športnih društev oz. klubov. Donacija tako ne vpliva na višino vašega vračila ali doplačila dohodnine in tako niste v ničemer prikrajšani.

     V kolikor ta del sredstev ne namenite nikomur se odvedejo v državni proračun

     Del dohodnine, ki bi jo namenili KK Ljubljana, torej ne povečuje vaše davčne obveznosti, niti vam ne povzroča kakšnih drugih stroškov, le del davka, ki bi ga sicer prejela država, bo neposredno prejel naš klub, ki bi mu tako zbrana sredstva veliko pomenila.

Da bi vam sam postopek namenitve dela dohodnine za donacije v klubu čim bolj olajšali, smo »Obrazec« za vas delno izpolnili, preostale podatke vpišete sami, in je na voljo pa je tule, na naši internet strani, v pdf obliki:

 
     Obrazec boste lahko natisnete tudi s strani   http://edavki.durs.si/ , davčna številka KK Ljubljana je 57569070. Izpolnjen Obrazec lahko oddate direktno na DURS, lahko pa nam ga v zaprti kuverti vrnete v klub, bodisi trenerju, bodisi enemu od članov IO kluba, mi pa bomo vse skupaj posredovali na DURS.

     V KK Ljubljana pa obljubimo, da bomo s prejetimi sredstvi ravnali gospodarno, v korist košarke in delovanja mladinskega pogona našega kluba.

     Pripeljite, navdušite naprej, vaše sorodnike, prijatelje, znance – večina zbranih sredstev bo namenjena subvencioniranju priprav ali tekem v tujini vseh naših selekcij, manjši del sredstev pa bomo namenili našim otrokom, ki prihajajo iz socialno bolj ogroženih družin.

KK Ljubljana je ful kul.